Persoonlijke grafmonumenten maken

Reszto vervaardigt ook persoonlijke grafornamenten en grafmonumenten die wij in samenwerking met de klant kunnen verwezelijken.

Onze klanten willen vaak iets unieks en persoonlijks op het graf plaatsen. Een voorwerp waar de overledene aan herrinerd kan worden. Wij maken door middel van mallen en diverse gietmaterialen duurzame en unieke grafmonumenten voor op graven of grafstenen.

U kunt bij ons langskomen met alleen een idee of een geheel uitgewerkt ontwerp. Wij bekijken dan welke productiemethode en welk materiaal het beste geschikt is voor uw grafmonument. Door onze jarenlange ervaring en materialenkennis is praktisch elk oppervlak of uitstraling na te bootsen.

Ook is het mogelijk om voorwerpen te verduurzamen door het na te maken in een kunststof. Denkt u bijvoorbeeld aan iemands lievelingsknuffel of een petje wat een persoon altijd droeg. Normaal zou dit snel vuil worden en na verloop van tijd ook vergaan. Doordat wij het originele model afmallen en reproduceren in een kunststof zal dit niet meer gebeuren. Zo realiseren wij persoonlijke grafmonumenten die tegen alle weersinvloeden beschermd zijn.

Wij kunnen u diverse voorbeelden tonen van eerder gemaakte ontwerpen waardoor u een goed idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u een idee voor een grafornament of monument? Neemt u dan contact op met Reszto om de mogelijkheden te bespreken.