Polyester beelden en objecten

Voor de reproductie van uw polyester beelden kunt u ook bij Reszto terecht.

Onze klanten bestaan o.a. uit kunstenaars en bouwbedrijven, maar ook uit particulieren die hun beelden of objecten in polyester willen laten kopiëren. De originele beelden kunnen bijvoorbeeld gemaakt zijn van klei of hout en niet geschikt zijn voor buitenshuis. Door de beelden d.m.v. een siliconen mal na te maken in polyester krijgt u een duurzaam en ontzettend sterk product. De door Reszto gefabriceerde polyester beelden worden verstevigd met behulp van glasvezel. Dit heet glasvezelversterkt polyester, glasvezelgewapend polyester of kortweg ‘polyester’.

Glasvezelverstevigd polyester heeft zich al tientallen jaren bewezen in de bouw, kunst en scheepvaart. Door het lamineren van meerdere lagen glasvezel met kunsthars creëert u een materiaal wat ook dun erg taai en slagvast is. Ideaal voor het maken van kunstwerken die op openbare plekken komen te staan. Vandalismeproof, lichtgewicht en af te werken in elke structuur of kleur.

Reszto heeft in de loop der jaren vele polyester beelden en kunstwerken vervaardigd. Maar ook bouwbedrijven kiezen voor gewapend polyester bij speciale bouw- of restauratiewerken. Bijvoorbeeld als alternatief voor houtsnijwerk dat op moeilijk bereikbare plekken hangt aan een pand en daardoor slecht te onderhouden is. Of door de vormvrijheid voor lichte ornamenten of dakopbouwen die in een ander materiaal lastig te fabriceren zijn.

Glasvezelverstevigd polyester is ontzettend veelzijdig, de mogelijkheden zijn eindeloos! Heeft u vragen over polyester beelden, kunstwerken of bouwkundige elementen. U kunt ons bereiken via email , telefoon of via het contactformulier.