Vervaardigen van reclamedisplays of voorwerpen

Reclamedisplays, eyecatcher of uniek product voor in de etalage?

 

Heeft u een idee voor aparte reclamedisplays die in uw winkel of op uw stand gebruikt moet worden? Of misschien een klein gebruiksvoorwerp wat u wilt laten vergroten? Op zoek naar die ene eyecatcher die uw klanten naar binnen lokt? Of een mooie houten display waar uw producten in uitgestald staan?

Reszto kan u helpen om het product daadwerkelijk in productie te nemen. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van mallen, prototypes en unica’s en werken samen met veel gespecialiseerde bedrijven . Hierdoor kunnen wij u snel leveren vanaf het ontwerp tot aan het tastbare eindproduct.

De aantallen maken bij ons niet uit. Van een enkel product tot series van tientallen modellen.

Of u nou een houten displays wilt voor uw etalage of een relatiegeschenk met gelaserd bedrijfslogo voor uw vaste klanten, wij helpen u graag met de uitvoering. In het bedrijfsverzamelgebouw “De Createur” waar Reszto gevestigd is zitten meerdere bedrijven die nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden. In onze  Utrechtse werkplaats kunnen wij u diverse modellen afwerkingstechnieken tonen en komen we samen tot een geschikte keuze voor uw reclamedisplay.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Opdracht voor sieradenmerk Thomas Sabo.

  • Opening nieuwe collectie Thomas Sabo in Azië.

  • Display te zien in etalage Thomas Sabo

  • Ook seriematig gieten is geen probleem voor Reszto

  • Diverse modellen gemaakt voor een etalage.

  • Glasvezelverstevigde kunststof mond, kunstproject.