Gietijzeren trapspijlen namaken

Zijn uw gietijzeren trapspijlen niet meer verkrijgbaar? Missen er een aantal monumentale trapspijlen in uw trap of zijn ze beschadigd? Of wilt u gewoon uw oude trap een ander uiterlijk geven?

Reszto maakt gietijzeren trapspijlen na die dezelfde constructiviteit hebben als massief gietijzeren of alluminium trapspijlen. De composiet ornamenten van de spijlen worden om een metalen spijl heen gegoten, zodat ze in een dragende constructie verwerkt kunnen worden.

Op dit moment beschikt Reszto over mallen / voorbeelden van 35 verschillende trapspijlen. Tevens kan er altijd een nieuwe mal gemaakt worden van een door u aangeleverde spijl zodat elk model door ons te kopiƫren is. Door het gebruik van deze gietmallen kunnen wij de spijlen snel leveren. Een uitkomst als een pand opgeleverd moet worden en de tijd begint te dringen. U hoeft niet stad en land af te zoeken bij handelaren in antieke bouwmaterialen, dat scheelt tijd EN geld!

De trapspijlen zien er na schilderenĀ precies hetzelfde uit als uw oude metalen of gietijzeren modellen. Er is geen verschil te zien tussen origineel en reproductie trapspijl.

Wilt u een keer onze modellen trapspijlen komen bekijken in de showroom of heeft u een model wat u bj wilt laten maken? Neem contact op met Reszto voor een afspraak.

  • Diverse oudhollandse trapspijlen in onze showroom in De Meern.

  • Reproducties gemaakt a.d.h.v. originele gietijzeren trapspijlen.

  • Grote verscheidenheid aan trapspijlen te zien.

  • Monumentale trapspijlen door Reszto weer te leveren.